Zvanično saopštenje fudbalskog kluba Partizan!

Fudbalski klub Partizan izdao je zvanično saopštenje za svoje navijaće koje prenosimo u celosti:

„Poštovani navijači Partizana,

Želeli bi smo da vas obavestimo da je uz konsultacije sa bezbednosnim strukturama UEFA, kao i sa klubovima Dinamo Kijev i FK Skenderbeg odlučeno da gostujući navijači ne prisustvuju utakmicama u Beogradu, Elbasanu i Kijevu.

Ova odluka je doneta na osnovu procena o bezbenosti svih nadležnih službi koje su ove utakmice svrstale u grupu utakmica visokog rizika. U skladu sa tom odlukom, obaveštavamo naše navijače da FK Partizan neće vršiti distribuciju i prodaju karata za sektor za gostujuće navijače za utakmice u Kijevu i Elbasanu. Isto tako molimo sve naše navijače da ne pokušavaju da individualno nabave karte za navedene utakmice, jer prisustvom u obeležjima Partizana mogu samo da pogoršaju šanse kluba za daljim plasmanom imajući u vidu da smo već pod uslovnom kaznom i da nas svaki sledeći incident može skupo koštati, potencijalo čak i izbaciti iz evropskih takmičenja.

Napominjemo da teškog srca pristajemo na poštovanje ove odluke koja nas lišava najvažnije podrške koju naš klub ima, naših navijača, ali su svest  da bi i najmanji incident mogao da košta klub i želja da nas bude što više na proleće u Evropi, prevladali.

Sportski pozdrav

FK Partizan“

Milan Petković
Latest posts by Milan Petković (see all)

Milan Petković

Rođen u Zaječaru, avgusta sada već davne 1992.godine. Fudbal je odredio moj život, pa sam tako u detinjstvu trenirao isti u mlađim kategorijama FK Timok iz rodnog grada. Kasnije sam se fudbalom bavio iz malo drugačijeg ugla, kao fudbalski sudija. Najveći uspeh doživeo sam 2016. godine kada sam postao sudija pomoćnik prve kategorije. Bavio sam se novinarstvom iz zabave, a onda se pojavio Kafanski selektor! Fudbal je najvažnija (sporedna) stvar na svetu, kafana je ozbiljna institucija, pa je to idelan spoj, zar ne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.