Specijalne kopačke za Mesija od lepe dizajnerke!

Jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi dobio je specijalan novogodišnji poklon u vidu specijalno dizajniranih kopački!

 

Autor ovih kopački je Paragvajska dizajnerka Lili Kantero, koja dizajnira obuću za fudbalere u saradnji sa kompanijom NIKE! Interesantna stvar je da Mesi nije prvi Argentinac koji je dobio kopačke od lepe dizajnerke, već je to bio njegov reprezentativni kolega Alvaro Pereira koji trenutno nastupa za Sero Portenjo.

Foto:Tviter_VOX

Pored Argentinaca Lili je kopačke „crtala“ za mnogo domaće igrače i klubove, a sem u Južnoj Americi radila je i za Portugalce.

Milan Petković
Latest posts by Milan Petković (see all)

Milan Petković

Rođen u Zaječaru, avgusta sada već davne 1992.godine. Fudbal je odredio moj život, pa sam tako u detinjstvu trenirao isti u mlađim kategorijama FK Timok iz rodnog grada. Kasnije sam se fudbalom bavio iz malo drugačijeg ugla, kao fudbalski sudija. Najveći uspeh doživeo sam 2016. godine kada sam postao sudija pomoćnik prve kategorije. Bavio sam se novinarstvom iz zabave, a onda se pojavio Kafanski selektor! Fudbal je najvažnija (sporedna) stvar na svetu, kafana je ozbiljna institucija, pa je to idelan spoj, zar ne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.