Piksi potpisao!

Dragan Stojković Piksi postao je najplaćeniji srpski trener u istoriji pošto je produžio ugovor sa svojim klubom kineskim Gvangžuom!

Dragan Stojković Piksi zarađivaće 9 miliona po sezoni što znači da će za ceo ugovor dobiti 32 miliona evra bez bonusa! Na taj način Piksi postaje ubedljivo najplaćeniji srpski trener u istoriji!

Ovo međutim i definitivno isključuje Piksija iz priče o preuzimanju reprezentacije Srbije, jer niti FSS može finansijski isparira Kinezima, niti će se legendarni fudbaler odreći ovakve svote novca!

Milan Petković
Latest posts by Milan Petković (see all)

Milan Petković

Rođen u Zaječaru, avgusta sada već davne 1992.godine. Fudbal je odredio moj život, pa sam tako u detinjstvu trenirao isti u mlađim kategorijama FK Timok iz rodnog grada. Kasnije sam se fudbalom bavio iz malo drugačijeg ugla, kao fudbalski sudija. Najveći uspeh doživeo sam 2016. godine kada sam postao sudija pomoćnik prve kategorije. Bavio sam se novinarstvom iz zabave, a onda se pojavio Kafanski selektor! Fudbal je najvažnija (sporedna) stvar na svetu, kafana je ozbiljna institucija, pa je to idelan spoj, zar ne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.