Naš novinar je bio INSAJDER u kladioničarskim VIP grupama. Jedna se izdvojila kvalitetom i poštenjem!

Danas su, čini se, svi postali stručnjaci za kladionicu, pa su društvene mreže preplavili raznorazni tipseri i kladioničarski znalci koji nude laku i brzu zaradu.

Svakom iole inteligentnom čoveku jasno je da famozne i toliko tražene „dojave“ ne postoje, ali i dalje postoje ljudi koji su spremni da dobar deo svoje mesečne zarade izdvoje za takvu utakmicu koja najčešće neće doći, a „prodavac“ će vas odmah po uplati blokirati i više ga nećete naći.

Naš novinar se dao u istraživanje u želji da otkrije da li na internetu postoji neka „VIP grupa“, koja vam uz minimalna ulaganja može doneti zaradu i jedna se izdvojila. U pitanju je „Liga izuzetnih kladioničara“ i njihova VIP grupa, a ovo je iskustvo našeg novinara.

Prvi korak ka ulasku u ovu VIP grupu bilo je učlanjenje u besplatnu grupu istog naziva koja se nalazi na facebook-u. Pošto sam odmah imao nameru da uđem u VIP grupu kontaktirao sam administratore i dobio uputstva i link ka zatvorenoj grupi.  Iznenadilo me to što za razliku od većine grupa Izuzetni nisu tražili novac odmah već su u startu rekli da mogu da uplatim za neki dan. Sama grupa sastoji se od svakodnevnih tipova sa zaista opširnim analizama. Posebno me iznenadilo klađenje na afričke lige poput Alžira ili Ugande gde je učinak bio 100%! 

Deo analize iz Ugande

Nakon prvih nedelju dana učinak je bio solidan. Nije bilo minusa, ali ni neke naročite zarade, a onda prava bomba! Sredinom meseca pored redovnih tipova dobili smo savet da probamo prelaz iz dvojke u keca na utakmici Colo Colo – O’Higgins u okviru prve lige Čilea. Znatiželjan ispratio sam to na 200 dinara, ali sam, pošto se utakmica igrala kasno uveče ceo događaj prespavao. Ujutru sam imao šta da vidim. Poluvreme 0:2, kraj 3:2 i moj zaključak „Hej, pa ovo radi!“ Kladim se 20 godina i ovo mi je prvi put da sam uhvatio prelaz.

Oduševljenje u grupi i moje lično bilo je na visokom nivou. Kao poseban deo grupe izdvojio bih grupni chat u kome su svi članovi kojima ne smetaju konstantna obaveštenja na telefonu. Tu se može naći sve i svašta, od međusobnog zafrkavanja, do viceva i saveta. Fascninantno je da nema apsolutno nijedne ružne reči čak ni kada se gubi odnosno pada na tiketu. 

Valjda je taj prelaz bio inicijalna kapisla, pa je narednih desetak  dana bilo brutalno uz svega jedan ili dva pada (znam da sam za dobru kintu pao na Plzen). Vrlo retko utakmice su išle na veći ulog (5/10), to su utakmice za koje administratori imaju mnogo bolje informacije i čiji pad je, po njihovim rečima, sveden na minimum. Ako me pamćenje dobro služi dve od tri takve utakmice su prošle i donele debeo profit. 

Jedna sasvim obična utakmica krajem meseca ponovo mi je donela veliku radost. Duel švajcarske lige tip GG3+ (oba tima daju gol i 3 ili više golova. Na kraju analize stajao je savet da se obavezno probaju oba prelaza. Poučen pređašnjim iskustvom ispratio sam na po 100 dinara oba prelaza ne očekujući ama baš ništa. Ponovo nisam pratio utakmicu zbog obaveza i pogađate poluvreme 1:0, kraj 1:2! Prošao osnovni tip, pogođen moj drugi prelaz u životu! 

Na kraju meseca kada sam sveo bilans, plus je bio zaista zadovoljavajuć i daleko iznad očekivanog. 

Za uloženih 2000 dinara, prošao sam sjajno i preporučio bih ovo svakom!“

Naš novinar je prošao sjajno, pa smo rešili da vas pozovemo da probate i Vi. Možda i niste baš takvi baksuzi kao što mislite. ?

Liga izuzetnih kladioničara – facebook

Liga izuzetnih kladioničara – Instagram

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.