Najzanimljivije izjave sa prve pres konferencije Murinja

Svi znamo da je Murinjo novi trener Mančester Junajteda, zato smo vam pripremilii najzanimljivije izjave sa prve pres konferencije Murinja:13615427_1617155141929561_3779295947424490073_n – „Došao sam u najveći klub u Velikoj Britaniji. Mančester Junajted je klub za Ligu Šampiona i mi ćemo se potruditi da ga vratimo tamo. 1. Jul 2017. će biti dan kada će svi znati da se Mančester Junajted vraća u Ligu Šampiona.

 

– Mogu da vam kažem da sam tamo gde želim da budem. Prihvatam odgovornost, shvatam očekivanja i nasleđe, znam šta je iza mene. To mi ne stvara nervozu.
– Nikad nisam bio dobar u skrivanju iza reči i filozofija. Moj pristup je uvek bio agresivan. Želim postići više a primiti manje golova od protivnika. Želim pobeđivati, želim lepu igru, želim da navijači stoje iza nas čak i zadnjih 10 minuta kada jurimo ili čuvamo rezultat.
– Postoje menadžeri koji su osvajali titulu pre 10 godina, neki čak i nikada. Ja sam to uradio pre godinu dana. Ako moram nešto da dokazujem, pogledajte ostale. Nikad neću da radim bez uspeha. Uspeh je za mene prirodan.
– Kada bi završili na četvrtom mestu, to bi bilo bolje nego prošle sezone. Neću da igrači i navijači tako razmišljaju. To nam nije cilj.
– Odredili smo 4 prioritetne pozicije u timu. Treći igrač još uvek nije potvrđen ali će biti uskoro. Volim specijaliste, ne volim multifunkcionalne igrače.
– Rajan Gigs napušta klub. Nisam odgovoran za to. On je želeo da postane trener, Vudvord je posao ponudio meni, to nije moja greška. Nije mi bilo lako napustiti Barsu, ni Rajanu nije lako. 29 godina nije 29 dana. Ako se Rajan poželi vratiti bilo kada, a ja budem tu, moj odgovor će uvek biti da.
– Mišljenje Ser Aleksa je veoma bitno za mene. On će uvek biti dobrodošao kao prijatelj. Rekao mi je da donesem najbolje vino. Sada ćemo više vremena provoditi zajedno.
– Veoma su mi važni mladi igrači. U trenerskoj karijeri uvek sam u prvi tim sa akademije 49 igrača. Doneo sam i kompletne papire vezane za to.“

Čitaoci i bivši autori

Čitaoci i bivši autori

Naši čitaoci i bivši autori, Darija Amanović, Marijana Raduljević, Stefan Kitanović i Branislav Babin...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.