Karte za 156. večiti derbi od danas u prodaji!

156.večiti derbi ovog puta evropskog karaktera igra se u sredu 13.Decembra i zatvoriće fudbalsku pozornicu u 2017.godini koja će biti zlatnim slovima upisana u istoriju domaćeg fudbala nakon sjajnih rezultata Partizana, Crvene zvezde i reprezentacije!

Od danas kreće i prodaja ulaznica za taj duel, a blagajne podno južne tribine stadiona u Humskoj u subotu će biti otvorene od 10 do 18 časova i tako će biti sve do srede, 13. decembra kada je na programu „večiti“ derbi.

Cene ulaznica su:

– Jug/Sever 700 rsd
– Istok/Zapad, bočni delovi tribina 1000 rsd
– Istok/Zapad centralni delovi tribina 1500 rsd
– Mesto u ložama stadiona 6000 rsd

Ulaznice se mogu kupiti uz lični dokument sa slikom (lična karta, pasoš, vozačka…) maksimalan broj ulaznica po kupcu je četiri.

Sezonske ulaznice fudbalskog kluba Partizan važe za ovaj meč.

Prodaja ulaznica za sektore koji su dodeljeni navijačima Crvene zvezde će početi od ponedeljka 11. decembra na stadionu „Rajko Mitić“ u radnom vremenu od 11 do 17 časova.

Milan Petković
Latest posts by Milan Petković (see all)

Milan Petković

Rođen u Zaječaru, avgusta sada već davne 1992.godine. Fudbal je odredio moj život, pa sam tako u detinjstvu trenirao isti u mlađim kategorijama FK Timok iz rodnog grada. Kasnije sam se fudbalom bavio iz malo drugačijeg ugla, kao fudbalski sudija. Najveći uspeh doživeo sam 2016. godine kada sam postao sudija pomoćnik prve kategorije. Bavio sam se novinarstvom iz zabave, a onda se pojavio Kafanski selektor! Fudbal je najvažnija (sporedna) stvar na svetu, kafana je ozbiljna institucija, pa je to idelan spoj, zar ne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.