Dosta sam ćutao!

Poslednjih dana sam jako malo pisao. Gotovo da nisam uopšte.Dosta sam ćutao! Nisam hteo da komentarišem smenu Zorana Stojadinovića. Nisam hteo da se hvalim činjenicom da sam pogodio prva tri Partizanova pojačanja. Ipak, došlo je vreme da i ja malo propevam! 🙂

terzic_1364985131_670x0

Iza nas je jako turbulentan kraj stare, odnosno početak nove 2014. godine. Kao što rekoh smena Zorana Stojadinovića mi je jako teško pala. Još na konferenciji prilikom predstavljanja Sa Pinta video sam  da čovek jednostavno nije za  klub kakav je Crvena zvezda. Ipak zapitao bih Vas šta je on tu kriv?

Da li je samostalno doveo nekog igrača? Da li je kriv što je Dauda dobar igrač? Delije, rećiću Vam samo da ste brzo zaboravili da je ubrzo po postavljanu na funkciju iz svog džepa igračima uplatio određenu svotu novca.

Partizan je nakon daleke 2007. godine i angažovanja Lamina Diare i Almanija Moreire, konačno inzavredno otvorio prelazni rok. Odličan rad sportskog sektora kluba polako ali sigurno, pomaže i država. Odnosno njene institucije. Čini mi se da bi ovako Partizan konačno mogao da napravi ozbiljniju ekipu. A možda bi mogao da dobije i najveće pojačanje – novog predsednika.

Kada smo već kod predsednika, hteo bih samo da vas pitam koga ste podržavali u rušenju Toleta? Hoćete li sada na ulice da ih rušimo obojicu? Ili ste pak, zaboravili šta se dešavalo pre samo par meseci? Možda čekate da gospoda u savez uvuku i Lepezu?

Crvena zvezda oprobava igrače. Pominju se pojačanja. Pitam se samo da li je realno da joj se dozvoli registracija novih? Ako jeste, neka bude! Ja lično, nemam ništa protiv. Ipak sramota je da se jedan odličan igrač i reprezentativac Crne Gore koji je plaćen 300 000, proda za samo 250 000 evropskih novčanica! Siguran sam da Zvezda za taj novac ne može da dovede kvalitetnog, ili pak boljeg napadača i većeg Zvezdaša od Filipa  Kasalice! Delije da čujem vaš komentar na ovaj transfer?

Moram još da se osvrnem na gospodina Neška Milaovanovića. Bivši strateg Napretka je odličan trener i pre svega inzvaredan čovek. Gotovo da je jedini u fudbalskoj Srbiji koji ima svoje ja! Došao je, video i otišao. Da je više ovakvih trenera u Srbiji, sigurno bi sve bilo drugačije.

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka) i trenutno radim kao mrežni inženjer u kompaniji Telekom Srbija. Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, te posedujem i UEFA C licencu za fudbalskog trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.