Da li će se Santi Kasorla vratiti fudbalu?! (Uznemirujuća fotografija)

Često viđamo strašne povrede sportista širom sveta, a današnja „Marka“ donosi nam fotografiju članka Santia Kasorle nakon povrede zbog koje mu je pretila amputacija noge!

Za prikrivanje rane uzeta je koža sa ruke na kojoj je urađena tetovaža

Santi Kasorla poslednji nastup za Arsenal zabeležio je još Oktobra 2016.godine, a od tada muku muči sa povredom ahilove tetive. Obavljeno je čak osam odvojenih operacija, a lekari su čak morali da uzmu kožu sa njegove ruke kako bi delimično prikrili ožiljak!

Lekar mi je na početku rekao da budem srećan ako budem u stanju da šetam sa ćerkom u parku. Problem je bio u infekcijama koje su se javljale ponovnim otvaranjem rana. Sam lekar kaže da nikad u karijeri nije video ovakvu povredu, da je u pitanju velika infekcija i da su oštećeni kost i ahilova tetiva“ – rekao je Kasorla za špansku Marku

Lekari su sada optimističniji po pitanju oporavka i prognoziraju da bi sjajni fudbaler koji ima 32 godine na teren mogao da se vrati u Januaru, ali je veliko pitanje u kakvom stanju…

Milan Petković
Latest posts by Milan Petković (see all)

Milan Petković

Rođen u Zaječaru, avgusta sada već davne 1992.godine. Fudbal je odredio moj život, pa sam tako u detinjstvu trenirao isti u mlađim kategorijama FK Timok iz rodnog grada. Kasnije sam se fudbalom bavio iz malo drugačijeg ugla, kao fudbalski sudija. Najveći uspeh doživeo sam 2016. godine kada sam postao sudija pomoćnik prve kategorije. Bavio sam se novinarstvom iz zabave, a onda se pojavio Kafanski selektor! Fudbal je najvažnija (sporedna) stvar na svetu, kafana je ozbiljna institucija, pa je to idelan spoj, zar ne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.