Čugalj kao Zamorano!

Vrlo često nam stižu neverovatne priče iz sveta fudbala, a danas je junak jedne takve priče, srpski fudbaler Dejan Čugalj, koji već godinama sa uspehom nastupa u klubovima Nemačke.

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu pamte potez legendarnog Zamorana, koji je nakon što mu je Ronaldo „ukrao“ devetku Intera, odlučio da na svojim leđima ponese broj „1+8“!

Mnogo godina kasnije slično je uradio srpski fudbaler, koji je po dolasku u svoj novi klub WfB Wiesloch 1907 tražio svoju „desetku“, ali je ona nažalost bila zauzeta. Tada se rođeni Smederevac setio legendarnog golgetera i odlučio da krene njegovim stopama.

Od uprave kluba zatražio je dres sa brojem „7+3“ i tako sebi napravio omiljeni broj 10.

Možemo samo da se nadamo da će sa ovim brojem pokazati bar delić onoga što je pokazivao sjajni Zamorano.

Milan Petković
Latest posts by Milan Petković (see all)

Milan Petković

Rođen u Zaječaru, avgusta sada već davne 1992.godine. Fudbal je odredio moj život, pa sam tako u detinjstvu trenirao isti u mlađim kategorijama FK Timok iz rodnog grada. Kasnije sam se fudbalom bavio iz malo drugačijeg ugla, kao fudbalski sudija. Najveći uspeh doživeo sam 2016. godine kada sam postao sudija pomoćnik prve kategorije. Bavio sam se novinarstvom iz zabave, a onda se pojavio Kafanski selektor! Fudbal je najvažnija (sporedna) stvar na svetu, kafana je ozbiljna institucija, pa je to idelan spoj, zar ne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.