Povremeni saradnici i naši dragi gosti autori:

Bivši selektori:

Autor: Jovana Kožlović

Rođena u malom mestu u Hrvatskoj, odrasla i živi u Srpskoj Atini – Novom Sadu. Po zanimanju diplomirani istoričar, zaljubljena u sport, novinarstvo, književnost i crveno-bele boje.
„Za mene je sport filozofija života, a fudbal i kafana dve stvari koje ne idu jedna bez druge.“

Kolumnistkinja: Ruža Ilić

Rođena Beograđanka, prohodala na Marakani, odrasla na turnirima „malog fudbala“ na teritoriji bivše „Juge“, fudbal doživljava kao kulturu i stil života, ali kao primarnu, a ne „najvažniju sporednu stvar na svetu“. Diplomirani ekonomista, bavi se organizacijom sportskih događaja više od deceniju, bivši fudbalski sudija i aktuelni fudbalski profesionalac. Posvećena spoju nauke i sporta.

Autor: Stefan Kitanović

Rođen sam u Nišu gde inače trenutno pohađam Srednju elektrotehničku školu, na smeru informacione tehnologije. Imam 16 godina, volim da gledam i igram fudbal, treniram na poziciji golmana. Pored fudbala interesuje me društvene mreže i sportsko novinarstvo. Tako sam i krenuo u ovu priču. Navijam za Partizan!

Autor: Darija Amanović

Lepa i zanosna, voli crvenu zvezdu, vodi se „ako ne platis na mostu, platis na cupriji“,ne igra loto, ne koristi IQ, nego Panten 10, i veruje u apstraktne pravne norme! Autor i glavni moderator naše FACEBOOK fan stranice.

Autor: Marijana Raduljević

Rođena 7. novembra 1995. godine u Požarevcu, trenutno živi u Beogradu. Završil Požarevačku gimnaziju, društveno-jezički smer trenutno studira na Visokoj ICT školi, smer internet tehnologije. Obožava fudbal, voli Crvenu zvezdu.

Autor: Jelena Polić

Studiram Mašinski fakultet, treniram fudbal u ŽFK RAD, igram razne futsal turnire. Takodje se bavim suđenjem fudbalskih utakmica. Sve u svemu, fudbal mi je mnogo više od najvažnije sporedne stvari! Sportsko novinarstvo volim, ali isključivo bez ikakvih ograničavanja, ironičan stil 🙂

Autor i urednik (od osnivanja do Marta 2014): Lemi Vickolać

Našeg GiO urednika je nemoguće opisati u par rečenica. Njegova kompleksnost ga čini ekstremno interesantnim. Zato će Vam, verovatno, i njegovi tekstovi biti zanimljivi za čitanje.

Autor : Nikola Dumitrašković

Nikola Dumitrašković rođen je 22.4.1988. god. u Beogradu. Završio je Elektrotehničku školu „Stari Grad“. Smatra da je humanost jedna od glavnih ljudskih osobina, ali i retko korišćena. Uvek je nosi sa sobom, uvek pomaže onima, kojima je pomoć potrebna. Njegov društveni rad se zasniva na očuvanju životne sredine i sprečavanju nasilja nad decom u školama i na ulicama. Autor je zbirke poezije Jednoj ljubavi, romana Tajne Dunava i više kratkih priča.

Konobarica: Aleksandra Vidojević

1991. sam godište. Studiram Matematički fakultet u Beogradu, smer Informatika. Pored gimnazije imam i završenu nižu muzičku školu Stevan Hristić u Kruševcu. U slobodno vreme volim da gledam fudbal i fan sam Manchester United-a.

Autor i fotograf:  Andrijana Maksimović

Rođena sam 16.5.1993. godine u Užicu, gde sam završila Osnovnu školu. Srednju školu sam završila u Beogradu, i to Srednju tehničku PTT školu, smer telekomunikacija. Sada studiram na VIŠERu – Nove računarske tehnologije. Volim sport, trenirala sam odbojku, a rekreativno igrala košarku, fudbal, stoni tenis, fitness. Zanima me grafički dizajn, animacija, i sve sto ima veze sa novim tehnologijama 🙂

Autor: Slavica Vemić

Ćao, ćao, ja sam iz okoline Aleksandrovca, završila sam Srednju PTT školu u Beogradu i student sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Volim fudbal i pokušaću da piskaram o njemu.

Autor i marketing menadžer: Miodrag Krstić

Rođen sam 20.07.1988 u Požarevcu. U Beogradu sam završio Sredju tehničku PTT školu, gde sada živim i radim. Bavim se elektrotehnikom, računarstvom, sigurnosnim sistemima. Inače sam veliki ljubitelj fudbala, kafana i dobrog provoda.

Lektor i PR: Marija Paunović

Diplomirani filolog slovačkog jezika i književnosti. Trenutno student master studija na Filološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Dva puta bila na razmeni studenata preko programa SAIA i CEEPUS u Bratislavi. U Petrovcu na Mlavi završila srednju školu „Mladost“, smer ekonomski tehničar. U osnovnoj i srednjoj školi se aktivno bavila rukometom, ali zato sada preferiram kafanu .

Tehnički operativac i skaut: Vlada Pelić

Zdravo svima, rođen sam Kruševcu trenutno živim u Beogradu i vodim se kao interno nezaposleno lice. 😉